השבע של אלישבע לארוחות ערוכות ומעוצבות
- הכנת רשימת מוזמנים, להחליט על כמות מוזמנים
- תכנון מקום האירוח, שיתאים לכמות השלחנות ומקומות הישיבה בהתאם למספר המוזמנים, לקחת בחשבון מקום רזרבה לאורחים נוספים שיפתיעו, ולשאר הצרכים, שלחן ראש, ברים, תזמורת, רחבת ריקודים, מתנות וכו.
- ולחלק העיקרי תכנון תפריט האירוע! – המנות יהיה בהגשה אישית לשלחן, או שהאוכל יוגש במזנונים, או אולי מנה ראשונה בהגשה ומנה עיקרית במזנון, או הגשה במרכזית בשלחנות.
- מי יכין את האוכל, ארגון ותכנון איזה מנות אפשר להכין מראש ולהקפיא ומה מכינים או קונים קרוב לזמן האירוח.
- החלטתם על תפריט וסגנון האירוח, יופי, שלב חשוב מאחוריכם, מומלץ בשלב הזה להגיע לכלי שרת ולבחור את הכלים האישיים והכלים למזנונים הכי מחמיאים ומשדרגים למנות המתוכננות.
- בכלי שרת תקבלו גם השראה לעריכה קולינארית ולעיצוב מושלם
- תבחרו מפות מפיות וכיסויים לכסאות בהתאם לאופי האירוח, עונת השנה, אופנה וכמובן טעם אישי J
- בהתאם למפות שתבחרו ולאופי האירוח תמצאו מגוון אגרטלים, פמוטות, קנדלברות וסידורי פרחים לעיצוב האירוע לאווירה הייחודית והמרגשת כמו שאתם מצפים ואף יפתיעו אתכם לטובה.
- הזמינו את הכלים והעיצובים בכלי שרת, רשמו כמה טיפים שתקבלו במקום שתברכו עליהם בהמשך ההכנות ובתוצאה באירוע המושלם.. דאגו לסדר ולארגן כמה שיותר מראש
- תתאמו פרטי וזמני הגעה של הציוד שיהיה מתוכנן עם מקום האירוח, זמני הגעת המלצרים והאחראים לעריכת החגיגה.