וערכת בחגך
מאת אלישבע גליקסברג
חג החירות, בסימן ארבע כוסות של גאולה, מהווה השראה לקונספט עריכה המשדר יוקרה בגובה העיניים. במסגרת פרויקט "וערכת בחגיך", נתמקד הפעם בעריכה פורמלית רבת משתתפים המאדירה את העריכה האישית.
קבלו אירוח יוקרתי שאינו יקר , טעימה מתוך: masterpiece" מדעי האירוח" הספר כולם מחכים לו
חג החירות, בסימן ארבע כוסות של גאולה, מהווה השראה לקונספט עריכה המשדר יוקרה בגובה העיניים. במסגרת פרויקט "וערכת בחגיך", נתמקד הפעם בעריכה פורמלית רבת משתתפים המאדירה את העריכה האישית.
קבלו אירוח יוקרתי שאינו יקר , טעימה מתוך: masterpiece" מדעי האירוח" הספר כולם מחכים לו
על מנת לשמור על קשר עין בין הסועדים וגם לחסוך בעלויות של מרכזי שולחן דומיננטיים, פרשתי באמצע השולחן קו מאורך מקיטומי טילנדסיה אפורה + קיטומי ליזיאנטוס רנדומליים.
הפקה סטיילינג וכתיבה:
אלישבע גליקסברג מנכ"ל יופי של אירוע Style Academy ועורכת מגזין דירה נאה
צילום: דניאל לילה לוקיישן : חדר VIP יקבי ברקן
כלי הגשה: כלי שרת
כלי כסף: חד כסף טהור
יודאיקה: מלכות וקסברגר
גורמה: המסעדה היהודית
שלבי העריכה :
1. פרשתי מפה לבנה וחלקתי את השולחן לטריטוריות אישיות וציבוריות.
2. הגדרתי את הטריטוריה האישית באמצעות פלייסמנטים שנגזרו משארית יריעת ריפוד מוזהבת.
הפקה סטיילינג וכתיבה:
אלישבע גליקסברג מנכ"ל יופי של אירוע Style Academy ועורכת מגזין דירה נאה
צילום: דניאל לילה לוקיישן : חדר VIP יקבי ברקן
כלי הגשה: כלי שרת
כלי כסף: חד כסף טהור
יודאיקה: מלכות וקסברגר
גורמה: המסעדה היהודית
שלבי העריכה :
1. פרשתי מפה לבנה וחלקתי את השולחן לטריטוריות אישיות וציבוריות.
2. הגדרתי את הטריטוריה האישית באמצעות פלייסמנטים שנגזרו משארית יריעת ריפוד מוזהבת.
3. ערכתי את כוסות היין מימין לצלחת המרכזית ואת שתי מפיות הסאטן משמאל.
4. עטרתי את המפית העליונה בתכשיט פרחים המורכב משני קיטומי קאלה בצבע יין + עלי קיסוס.
5. על מנת לשמור על קשר עין בין הסועדים וגם לחסוך בעלויות של מרכזי שולחן דומיננטיים, פרשתי באמצע השולחן קו מאורך מקיטומי טילנדסיה אפורה + קיטומי ליזיאנטוס רנדומליים.
6. בשטחו הבלתי בפעיל של השולחן יצרתי זר מפרחי מילוי + אגוזים משופדים.
4. עטרתי את המפית העליונה בתכשיט פרחים המורכב משני קיטומי קאלה בצבע יין + עלי קיסוס.
5. על מנת לשמור על קשר עין בין הסועדים וגם לחסוך בעלויות של מרכזי שולחן דומיננטיים, פרשתי באמצע השולחן קו מאורך מקיטומי טילנדסיה אפורה + קיטומי ליזיאנטוס רנדומליים.
6. בשטחו הבלתי בפעיל של השולחן יצרתי זר מפרחי מילוי + אגוזים משופדים.
7. את כלי האירוח המרכזיים ושאר האלמנטים הקשורים למהלך הסדר, הנחתי בקבוצות מאורגנות לשמירה על הקו העיצובי הנקי.