השבע של אלישבע לארוחות ערוכות ומעוצבות
- בחרו צבעים שיחמיאו לארוחה ולעריכה. צבעים בהירים יוצרים תחושת מרחב ומתאים לשולחן קטן ביחס לסועדיו, לעומת צבעים כהים שמקטינים את השטח ומתאימים לשולחן גדול ביחס למספר סועדיו.
- שמרכז השולחן לא יהיה עמוס ו/או גבוה, כדי לשמור על קשר עין ואווירה טובה.
- הכינו מראש ערכות של מפיות מקופלות ואקססוריז לכל ארוחה.
- הקפידו שנפח העיצוב והאקססוריז אמור לתפוס עד 1/3 מסך השולחן.
- מנח הכלים יהיה מותאם לטווח התנועה של הסועדים. כוסות שתיה מצד ימין לסועד ולפי סדר הגשת המשקאות, ניתן להכין מראש קיפול מפית שמאגד בתוכו את הסכו"ם +אלמנט עיצובי בהשראת האירוח.
- אירוח בתנועה הוא אירוח מגוון, על כן מומלץ לתכנן בארים ומזנוני הגשה עצמית.
- ידוע שהאירוח בחג מצריך תוספת כסאות, על מנת לחפות על חוסר אחידותם, הלבישו את המשענות בקשירות ראנרים/ קיטום פרח.